Ahir el Figueres de superar un rival directe a la classificació i fer un pas endavant en les seves aspiracions de seguir el ritme dels equips de la zona alta. La derrota a Terrassa (2-1) és de les que fa mal, ja que els de Chicho no només es van avançar al marcador, sinó que van encaixar el segon gol egarenc a un minut del final.

El partit va començar amb molta intensitat, sense un dominador clar i alternatives a les dues àrees. En els primers deu minuts els dos equips van gaudir d´ocasions per marcar, la més clara, però, va ser de Moha al primer quart d´hora. A la mitja hora va ser Ritxi qui va centrar una pilota a l´àrea, amb molt perill, que no va trobar rematador. Els darrers minuts de la primera part van ser del Terrassa, que a través de Velillas va estar a punt d´avançar-se, però Gallego amb una gran aturada va salvar els empordanesos de rebre l´1-0.

A la segona part l´equip de Chicho va tornar a sortir millor, i després d´una arribada a l´àrea de Sergi Romero, ell mateix va trobar el premi del gol. Moha podria haver sentenciat el partit en l´acció següent, però va rematar contra el cos d´Ortega i acte seguit Velillas va fer el gol de l´empat. Lluny de veure´s afectat per l´empat els empordanesos van seguir intentant tornar a marcar, i Cunill va enviar un xut molt a prop de pal.

El tram final del partit el domini va ser del conjunt local i Gallego va evitar la remuntada en dues ocasions amb intervencions de mèrit a les rematades de Raillo i Velillas. Malauradament a la tercera va anar la veçuda, i el porter unionista no va poder fer res en la rematada d´Amanatini (2-1).