En una competició tan igualada com està sent aquest any el grup 5è de Tercera Divisió tots els punts compten, i el que ahir va aconseguir la UE Olot. En un partit marcat per la igualtat i el respecte entre els dos equips, l´empat va fer justícia als mèrits d´uns i altres sobre el terreny de joc.

Van començar millor els garrotxins, que amb una idea molt clara de què volien fer amb la pilota, van gaudir de la primera ocasió de gol en una arribada de Marc Mas que Castillo va resoldre evitant la rematada. El davanter silenc i màxim golejador de la categoria sí va encertar en la segona que va tenir. Roger Vidal va fer una magnífica passada a l´espai per a Mas, que després del control va superar el porter amb un xut creuat que avançava a l´Olot, just abans del primer quart d´hora.

Però l´alegria visitant només va durar un minut, i després de treure de centre Vúictor Oribe va rebre una pilota fora l´àrea per desfer-se del seu marcador amb una gran jugada personal que va rubrircar amb un xut creuat al qual no va poder arribar Ginard. Fins a la mitja part el partit va entrar en una fase de control i molta lluita al mig del camp, i només un xut de Fontanils i una centrada de Dembo Bachilly des de l´esquerra i que no va arribar a rematar Sergio van generar perill a la porteria rival.

Després de la mitja part encara hi va haver més igualtat, i cap dels dos conjunts va gaudir d´ocasions clares per endur-se la victòria. L´única aproximació dels olotins en la segona meitat va ser un llançament de Blázquez ajustat al pal.

Al final el marcador ja no es va moure, i l´equip de Ramon Maria Calderé va sumar la seva desena jornada consecutiva sense perdre per endur-se un punt que el deixa colider de la classificació empatat amb 41 amb el Peralada, que ahir va desfer-se del Manlleu (3-0).