L'Spar Citylift Girona ha confirmat la seva immaculada trajectòria a Europa amb una nova victòria, la cinquena en cinc partits, que permet l'equip que dirigeix Èric Surís des de la banqueta assegurar-se de manera matemàtica la primera plaça del seu grup. En té la culpa el 56-65 que ha aconseguit aquesta nit a la pista del Castors Braine belga, un rival que ha plantat cara durant els tres primers quarts, però que s'ha esfondrat en els darrers 10 minuts.

Dirigit per una entonadíssima Leo Rodríguez (24 punts), l'Uni ha sabut aguantar el tipus durant la primera part, marxant al descans per sota en el marcador (34-30) però reaccionant a la represa. El cop de gràcia ha arribat a l'últim quart, amb un parcial de 8 a 16 que ha confirmat la reacció i ha llançat per terra les aspiracions de les belgues, que necessitaven guanyar.

Amb aquest resultat, el conjunt gironí tanca la cinquena jornada de l'Eurocup imbatut, liderant el seu grup amb 10 punts i consolidant la primera plaça a l'espera del tràmit contra l'Uniao Sportiva de les Açores.