n El Reial Madrid va deixar escapar el primer lloc del seu grup de la Champions League en una recta final de partit en què el Borussia Dortmund va igualar el marcador. L'equip blanc va desaprofitar un 2-0 a favor, va anar perdent força a mesura que passaven els minuts i va veure com Reus, amb l'ajuda d'un inspirat Abaumeyang, igualava els dos gols de Benzema que semblaven sentenciar el partit. D'aquesta manera els alemanys van acabar primers de grup i releguen els blancs a la segona posició final.

Zinedine Zidane va sorprendre en la seva alineació amb la presència de James Rodríguez. El colombià va formar amb Modric i Casemiro al mig del camp i se'l va veure motivat. James va donar ritme a l'equip ajudat pels desmarcatges d'un Benzema molt més actiu que en partits anteriors. El francès va disposar de la primera ocasió clara, però va xocar amb Weidenfeller. Benzema va arrodonir els seus bons minuts amb un gol d'oportunisme després d'una precisa centrada de Carvajal, que va trobar una autopista per la banda dreta.

El gol no va intimidar el Borussia, que va pressionar a la recerca de l'empat. Schürrle va obligar Navas a fer una gran intervenció, mentre que Aubemayang no va arribar a una passada de la mort de Castro. El domini del Borussia va augmentar a la segona part i Dembele i Castro van desaprofitar ocasions molt clares per a l'empat.

En els millors moments del Dortmund va arribar el segon gol dels blancs. James va rescatar una bona pilota i la va servir a Benzema, que va completar el seu doblet. El Madrid obria forat i s'assegurava el primer lloc. Malgrat tot, els alemanys no havien dit la seva última paraula. El conjunt de Tuchel no es va enfonsar i ho va seguir intentant. Tanta constància va tenir finalment la seva recompensa amb el gol d'Aubemayang, que va tornar l'emoció al partit en una jugada en què la defensa blanca s'ho va mirar mentre reclamava fora de joc. Zidane va reaccionar situant Kroos tot cercant més control. Cristiano i Benzema, amb un xut que va treure la defensa sota pals, van fregar el tercer. Encara més clar el va tenir el portuguès, sol i amb tota la porteria a favor, però va llançar al pal increïblement. Seria el Dortmund qui veuria porta en un final intens a les àrees mitjançant Reus. Aquest cop no hi va haver gol en l'afegit i el 2-2 no es va moure.