Com ja havia passat en altres qautre partits anteriorment, el Llagostera Costa-Brava li han sobrat els últims minuts del seu partit contra l'Hospitalet on se li ha escapat la victòria per culpa d'un gol del visitant Tabala al minut 89.

El partit era molt important pels dos equips, situats en una zona delicada de la classificació i amb l'empat, els llagosterencs estan obligats a treure un resultat molt positiu la setmana que ve al camp del Prat per gaudir més traquil·lament de les vacances de Nadal.

En el xoc d'avui contra el conjunt riberenc, a la primera meitat s'ha vist poc futbol i poques ocasions però en una d'elles, al minut 22, Manel, el pitxitxi dels blaugrana, obria el marcador gràcies a un bon cop de cap.

A la segona meitat, l'Hospitalet ha arribat amb més perill a la porteria de Moragón però sense materialitzar i, a l'altra porteria, el Llagostera tampoc ha estat encertat.

La fatídica notícia pels interessos dels gironins arribava al minut 89 quan Tabala empatava el partit i pispava els punts a un Llagostera que podria acabar la jornada en zona de descens.