Julio Velázquez, entrenador de l'Alcorcón, va protagonitzar ahir la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip i el Girona disputaran demà a l'estadi Santo Domingo. El tècnic va elogiar el joc i el moment de forma dels blanc-i-vermells, tot i que es va mostrar convençut de les possibilitats del seu per emportar-se la victòria perquè els jugadors del conjunt madrileny «cada dia competeixen millor» sigui quin sigui el resultat final.

Tot i que les coses no acaben d'anar del tot bé a l'Alcorcón, molt a prop del descens, el cert és que a casa els resultats dels de Velázquez són molt bons. Tot i això, el castellà no es fia ni un pèl del Girona, que es presenta a la cita amb 30 punts i després de quatre victòries consecutives que l'han confirmat a la segona posició, en places d'ascens directe a Primera. «És un dels equips més potents de la categoria. A part de les seves capacitats, que en són moltes, es troba en una dinàmica molt positiva. És un conjunt que ve jugant amb la mateixa estructura i dinàmica des de fa molt de temps i de manera molt òptima. Per tant, és un rival molt perillós», va desgranar Velázquez quan se li va preguntar pels homes que dirigeix Pablo Machín.

Malgrat tot, va recordar que «la nostra mentalitat serà la de sempre: sortir a guanyar. Hem d'anar tots de la mà; equip, afició i club. Tots junts. Hem d'intentar fer un partit seriós i el més competitiu possible». Per al de Salamanca, ara mateix l'Alcorcón està «molt bé» i l'equip «competeix millor, més enllà de guanyar, empatar o perdre». Per a Velázquez, «venim de fer els tres millors partits» des que es va fer càrrec de l'equip, arran de la destitució de Cosmin Contra. «Cada dia sóc més feliç i optimista perquè el grup està canalitzant molt bé les idees i les situacions, tant del dia a dia com a l'hora de competir. Estem en una dinàmica molt positiva i dono molta credibilitat al procés», va completar.