El CH Palafrugell va caure 4-3 en la seva visita a la pista de l'Asturhockey CP en un matx en què els gironins van començar dominant al marcador amb una diana de Gerard Pujol. El Palafrugell, però, va veure com els locals capgiraven ràpidament la situació amb dues dianes de Pedro González en menys de mig minut. Una diana de Jonathan Duran va permetre als gironins marxar al descans amb el partit empatat (2-2).

A la represa, dues dianes dels locals van suposar el 4-2, que Jonathan Duran va maquillar a 1:24 per al final. Tot i així, el Palafrugell segueix líder de la categoria.

Per la seva banda, el SHUM Maçanet va caure 3-1 a la pista del CH Mataró després de veure com Ferran Garcia, a la segona meitat, neutralitzava el gol inicial dels locals. Dos gols dels locals, el darrer d'ells quan restaven catorze segons per al final, suposen la quarta derrota del Maçanet en deu jornades.