El Peralada ha perdut aquest matí el lideratge a Ascó. L'equip d'Arnau Sala tenia el partit sota control contra un dels rivals més complicats de la categoria (quart a la lliga) però ha vist com a tres minuts del final Gódia feia el 2-1 que frustrava els empordanesos, en una acció des de mig camp que ha sorprès Gianni, en posició avançada.

L'Ascó havia marcat l'1-0 molt aviat, als dos minuts, i el Peralada havia fet el més complicat: igualar-lo d'hora, abans del primer quart, en una acció de Boniquet. A partir d'aquell moment el joc ha sigut igualat i amb poques ocasions, tot i que han estat els gironins els qui han dominat el control de la pilota. El Peralada queda ara segon a un punt del nou líder, l'Olot.