L'empat que ha arrencat aquest migdia a Castelldefels (2-2) permet al conjunt de Ramon Maria Calderé situar-se líder en solitari de Tercera, aprofitant la derrota del Peralada a Ascó. Els barcelonins s'han avançat al minut 34 mitjançant Jorge Sánchez però Sergio Álvarez ha empatat abans del descans (min. 40) després d'una jugada de Roger i Micaló.

Adri, a l'inici de la represa, ha tornat a posar per davant el Castelldefels fins que poc després ha aparegut Marc Mas per fer el 2-2 (min. 56). Un gol anul.lat a Sergio per un fora de joc molt discutit hauria pogut acabar donant el triomf als olotins, que han buscat la victòria amb insistència fins al final.

Abel Solé, que ha sigut titular, ha fet història jugant el seu partit 420 amb l'Olot i supera Martí Gratacós, que fins ara tenia el rècord amb 419.