El Figueres es va retrobar amb el triomf després d'encaixar tres derrotes consecutives i ho va fer a Vilatenim, on aquesta temporada s'està mostrant intractable.

Els empordanesos van mostrar-se molt actius des de l'inici, generant perill ofensiu sense gaire efectivitat. El primer a avisar va ser Javi Revert, que la baixava dins l'àrea i just abans de xutar veuria com la defensa del Sant Andreu li trauria la pilota. Els visitants farien la seva aproximació més clara al minut 20 a través d'un xut de Moha, que va aturar el porter local Gallego.

Just quan els visitants semblava que començaven a generar perill ofensiu, el Figueres va estrenar el marcador amb un gol de Javi Revert al minut 23 després d'una recuperació de l davanter gironí a la frontal de l'àrea que el jugador figuerenc no va perdonar després de la sortida de Segovia.

Revert hi torna

Poc després, una altra sortida del porter visitant Segovia gairebé costa als visitants el segon gol, en aquesta ocasió de Moha. A la mitja hora de joc, la superioritat local es va transformar en la segona diana de Revert en una pilota llarga que va quedar morta a la frontal i el jugador empordanès va engaltar un xut fort per afusellar la proteria visitant.

La darrera aproximació de perill del Figueres va ser per a Ritxi, que es va plantar dins l'àrea amb una llarga conducció, tot i que el seu xut amb l'exterior el va aturar el porter del Sant Andreu. La segona meitat va servir al Sant Andreu per intentar posar la por al cos als gironins, però sense èxit, ja que Ferron va convertir el 3-0 en un contracop conduït per Maik Molist que va cedir cap al jugador del Figueres quan més col·lapsat estava el conjunt empordanès. Amb 3-0 al marcador els visitants és quan més opcions van tenir. Al temps afegit, el jugador visitant Makaay va engaltar una pilota des del lateral de l'àrea per situar el definitiu 3 a 1 que donava el triomf al Figueres i ele situa novè, amb 24 punts.

«Estem contents per aquest triomf que mereixíem i això també ens ajudarà a seguir lluitant. Alhora, ens ajudarà per mantenir el bon ambient en el vestidor», assegura el tècnic de la UE FigueresNarcís Pèlach, Chicho.