El lloretenc Miquel Molina no competirà amb Audi en el DTM 2017 després que la marca confirmés ahir el nom dels seus vuit pilots sense comptar amb el gironí, entre els escollits des de l'any 2010. La reducció de vuit a sis cotxes per marca en la pròxima temporada del presitigiós campionat de turismes alemany ha deixat sense volant Molina. Les incorporacions de Louic Duval, fins ara a l'equip de resistència d'Audi, i l'ascens a pilot oficial del provador Rene Rast han tancat les portes al selvatà. Ekström, Rockenfeller, Green i Muller seran els altres quatre pilots d'Audi.

Miquel Molina va ser el primer pilot espanyol a guanyar una cursa en el DTM, el 2015 a Nürburgring, i fins ara el pilot de Lloret ha acumulat 87 curses, tres victòries, set podis i sis poles positions en el campionat de turismes alemany.

A més de Molina també han quedat fora dels plans d'Audi Edoardo Mortara, Timo Scheider i Adrien Tambay. «Vull agrair a Miquel, Edo, Timo i Adrien tot el temps que hem estat lluitant junts en el DTM i desitjar-los el millor de cara al futur», va comentar ahir Wolfang Ullrich, director tècnic d'Audi Motorsport, en el comunicat en què confirmava els noms dels sis pilots oficials d'Audi en el DTM 2017.