Una victoria del València davant el Madrid es pagava aquest dimecres a 6 euros por euro apostat en una casa d'apostes online. És un exemple de les desenes de milers de combinacions a les que es pot apostar cada dia en diferents webs.

Les apostes i el joc per Internet segueixen creixent. Dins del sector, les apostes esportives són un dels que atreuen més jugadors. L'any passat, a Espanya es van apostar més de 4.000 milions d'euros en apostes relatives a competicions esportives segons dades de la Direcció General d'Ordenació del Joc. Només en el darrer trimestre, es van jugar més de 1.200 milions d'euros, un 7% més que el mateix període de l'any anterior.

Tot i que les diferents cases d'apostes online permeten apostar cada vegada a més esports i competicions, el futbol, sobretot la Lliga Santander, segueix essent el que atrau el gruix d'apostants.

I mentre el joc online segueix a l'alça, la tradicional 'Quiniela' passa les seves hores més baixes, amb caigudes importants de recaptació en els darrers anys.

Un dels motius és que l'aposta per Internet permet una major diversitat. En cases d'apostes online com 888sport.es es pot apostar a la victòria, empat i derrota; però també a altres modalitats, com el nombre de gols que es marcaran en un partit, o quin jugador inaugurarà el marcador. Això incentiva l'aposta en directe durant els mateixos partits.

Segons, l'organisme que controla el sector a Espanya, el jugador tipus és un home de 36 a 45 anys, amb estudis universitaris que aposta una mitjana de gairebé 300 euros anuals. Les apostes esportives, sobretot la Lliga Santander, concentren més del 60% de l'activitat.