L'Spar Citylift Girona rep avui a l'Al-Qázeres, un rival que no hauria de donar massa problemes al conjunt d'Èric Surís, com bé demostra el resultat obtingut en el partit d'anada (61-78). Tot i així, l'equip extremeny està realitzant un bon curs en el seu retorn a Lliga Femenina després d'una temporada a Lliga Femenina 2 i disputarà la Copa de la Reina que tindrà lloc a Fontajau. La gran atracció del partit serà el possible redebut de Mima Coulibaly.

El conjunt de Càceres compta amb l'aportació destacada d'especialment dues jugadores. L'escorta nord-americana Ameryst Alston, que va ser la jugadora més important en el partit d'anada i és qui té millor números en la plantilla dirigida per Jacinto Carbajal amb 16,2 punts i 2,42 assistències de mitjana, i l'aler italiana Pamela Catherine (13,33 punts i 3,33 rebots).

L'Uni afronta aquest matx amb el repte de mantenir la bona trajectòria de les darreres setmanes, en les quals s'ha mantingut invicte en els dos partits disputats de la segona volta davant Mann-Filter i Ferrol. Alhora, el conjunt dirigit per Èric Surís va començar amb bon peu l'eliminatòria de setzens de final de l'Eurocup Women davant el TSV 1880 que li permet encarar amb bon peu el partit de dimecres a Fontajau davant el conjunt alemany. Tot i així, Surís no vol que l'equip es relaxi i adverteix del perill del rival d'avui de l'Spar Citylift Girona: «Des de principi de temporada és un conjunt que sabíem que estaria a dalt com està demostrant. Haurem de vigilar a les seves referents, és un equip dur físicament i amb Dubravka Dacic sota els taulers ocupant molt d'espai», assegura el tècnic gironí, qui podrà comptar de nou amb la pivot Kristina Alminaite quan gairebé es compleixen sis setmanes de la seva lesió al peu dret i ja s'ha entrenat amb normalitat amb la resta del grup.