El Quart-Germans Cruz va obtenir un nou triomf, l'onzè de la temporada, en imposar-se al CB Valls per 93-75 en un matx en què Bataller va causar baixa per motius extraesportius. Els gironins van ser molt superiors al seu rival i van dominar de vint punts gran part de l'enfrontament davant un adversari que va intentar entrar al partit a base de triples, tot i que sense sort. Amb aquesta victòria, el Quart es manté líder del seu grup.

El Multiópticas Salt va sumar el tercer triomf consecutiu en imposar-se a la pròrroga al CB Cornellà (61-70) en un matx molt disputat. El partit va començar igualat entre, amb avantatges de sis punts favorables als locals al segon període. Els gironins van marxar al descans amb un ajustat 26-27. A la represa, el Multiópticas CB Salt va agafar el domini del marcador però sense poder escapar-se. En els darrers segons, un triple va empatar el matx i el va dur a la pròrroga. En el temps extra, els d'Oriol Verdés van mostrar-se més sòlids defensivament i amb dos triples van trencar definitivament el partit, amb un parcial de 4-13 en cinc minuts.