Després de lligar Marc Bonaventura (Figueres) i Àlex Cano (Vistalegre), que ja van ser decisius contra el Cerdanyola del Vallès, el Palamós continua reforçant-se. Els següents a aterrar al degà són el defensa ghanès Jacob Akrong i el davanter argentí Nicolás Ezequiel Zanetti. Tots dos seran presentats aquest migdia a la Cambra de Comerç de Palamós en un acte que comptarà amb la presència del president de la Fecotur, Jordi Francesch, a més a més del president palamosí Joan Pau Pérez i de l'entrenador i alhora director esportiu, Joan Mármol.

Nicolás Ezequiel Zanetti va néixer fa 22 anys a Lanús, Buenos Aires (Argentina) però té passaport italià. L'any 2011 va estar a prova durant uns dies amb el Saragossa i des del 2015 al 2017 ha jugat a l'Inter Farmaci Verbania d'Itàlia. Es tracta d'un davanter centre esquerrà d'1,8 metres que és el nebot de l'històric exjugador de l'Inter de Milà i internacional argentí Javier Zanetti.

Un defensa que coneix la 2a B

De la seva banda, Jacob Akrong va néixer a Accra (Ghana) i és un central esquerrà de 24 anys. Akrong ha passat pel planter de l'Udinese, els filials del Granada i del Cadis, el San Roque de Lepe, el Guadalajara, l'Almeria B i el Badalona. Conegut com Strong, el defensa ghanès compta amb 81 partits d'experiència a Segona B entre San Roque, Guadalajara, Almeria B i Badalona.