La regularitat és una condició indispensable per a tots aquells equips que aspiren a fer grans coses en una lliga. I aquesta circumstància no es troba dins les virtuts d'un Llagostera que només ha estat capaç d'enllaçar dues victòries consecutives en les 24 jornades de Lliga que es porten disputades. Els dos únics triomfs seguits dels d'Alsina es van produir entre les jornades 9 i 10 quan els del Gironès van vèncer el Cornellà (3-0) i a la Bòbila de Gavà (0-2), després la ratxa es va trencar amb una derrota a l'estadi Palamós-Costa Brava davant el líder Barça B (0-2).

Fins dissabte passat, els blaugranes estaven travessant el moment més productiu del curs amb tres jornades d'imbatibilitat, (victòria, empat i victòria), però a terres castellonenques van rebre una golejada (4-1) que, a banda, de tornar-los a plantar de ple en la lluita per fugir de la zona calenta, confirma una malastrugança que diu que el Llagostera falla contra els equips B.

Ja són vuit partits contra els filials i cap victòria: 3 empats i 5 derrotes (3 punts de 24). Els llagosterencs han empatat a casa contra l'Espanyol B (1-1), Vila- real B (2-2) i València Mestalla (1-1) i han perdut davant el Mallorca B (4-0), Barça B (0-2), Llevant B (2-0), Espanyol B (2-0) i Vila real B (4-1). Per trencar aquesta tendència negativa davant els conjunts filials, el Llagostera disposarà de quatre noves oportunitats: Mallorca B a casa, Barça B al Miniestadi, Llevant B a casa, i València Mestalla a fora.