El Barça va dir pràcticament adeu ahir al somni d'entrar als play-off de l'Eurolliga després de caure (62-69) al Palau Blaugrana davant el Galatasaray, fins aquest divendres cuer de la competició, en un partit en què els blaugrana van tocar fons definitivament i van rebre l'esbroncada de la seva afició.

Liderats pel pivot Alex Tyus (19 punts i 28 de valoració) i Blake Schilb (16), els turcs van aconseguir a Barcelona la primera victòria lluny del seu pavelló davant un rival sense ànima, que va semblar tenir por de guanyar en l'últim quart, quan els aficionats blaugrana van explotar mostrant mocadors i xiulant als seus jugadors.

Va semblar en el primer quart que la multa de Bartzokas al seu equip i a si mateix pels mals resultats sorgia efecte. El Barcelona va mostrar intensitat defensiva i constància en atac amb Rice repartint assistències -fins a 4 en el primer quart- i Vezenkov anotant amb facilitat prop del cèrcol. Però al final del tercer quart i en el darrer els turcs van ser un malson i van acabar guanyant com van voler. Davant la incredulitat d'un Palau molt crític, el Barcelona va encaixar la quarta derrota consecutiva a l'Eurolliga. Les places de play-off li queden ara a tres victòries quan falten vuit jornades.