El Bordils realitzat un partit molt seriós, liderant el marcador en tot moment amb una diferència inicial de dos gols però que s'ha augmentat fins als quatre. A pocs minuts pel descans, els gironins guanyaven de sis gols, però al final el Bordils ha marxat al descans amb una renta de cinc gols que resultaria clau per desenvolupament del partit (18-13).

A la represa, els de Pau Campos s'han mantingut seriosos dins el partit i han pogut mantenir la diferència en el marcador. El Nava ha intentat igualar el duel, però els gironins ho han impedit dominant el partit amb quatre gols de renta fins al definitiu 28-24. Un resultat que situa el Bordils amb 15 punts onzè a la classificació i, per tant, fora de les posicions de descens després de la derrota de l'Amenabar a la pista del Palma del Rio.