El Citylift GEiEG Uni Girona infantil va obrir ahir la Minicopa amb dues contundents victòries contra el Caja Rural de Zamora i el Campus Promete que el deixen virtualment classificat per a les semifinals. Tot queda a l'espera de com es resoldrà l'última jornada de la fase de grups, que es juga aquest matí a Sarrià, Sant Julià de Ramis i el Pont Major (Girona). Les gironines s'enfronten al Gernika (09.30) a Sarrià, un rival que ha guanyat un partit i n'ha perdut un altre. Si l'equip d'Eloy Acedo s'imposa, serà semifinalista, però caldrà veure en quina posició, i això ho marcarà el duel entre el Gran Canària i l'Easo.

Poca història van tenir els dos partits disputats ahir per l'infantil del GEiEG Uni Girona. D'entrada el duel contra el Caja Rural va acabar amb l'acta tancada i un marcador de 5-56 prou concloent. A la tarda el Campus Promete, que havia guanyat el seu primer partit davant del Gernika, va complicar una mica més les coses a l'equip gironí, que, tot i això, van imposar-se amb molta claredat (19-67).

«Hem protagonitzat un bon inici de la Minicopa. Hem pogut repartir minuts, tothom ha jugat i l'actitut ha sigut molt positiva. Estem molt a prop de les semifinals i ho hem de rematar», explicava al final de la jornada el tècnic Eloy Acedo. Malgrat la clara superioritat del seu equip va voler destacar que «tots els partits han estat marcats per una gran esportivitat i aquí el que realment importa és l'experiència que viuen totes aquestes jugadores». Això sí, va destacar que contra el Campus Promete «no hem tingut un partit còmode, elles tenien empenta durant tot el partit».

Minicopa 2017. Jornada 1: Gran Canària-Sedis (58-6); Araski-Mann Filter (17-67); Gernika- Campus Promete (27-41); Easo-Ferrol (79-16); Al-Qázeres-Cref ¡Hola! (76-46); Caja Rural- Citylift GEiEG Uni Girona (5-56); Araski- Cref ¡Hola! (64-47); Mann Filter-Al-Qázeres (60-33); Gernika-Zamarat 64-14); Promete-SparCytilift GEiEG Uni Girona (19-67); Sedis-Easo (18-68).