El conjunt dirigit per Xavier Garcia s'ha imposat en un duel vibrant davant el Sant Cugat marcat per la intensitat i el joc ofensiu dels dos conjunts. El Palafrugell s'ha avançat primer en el marcador amb una diana de Guillem Ribot, però el locals empatarien dos minuts més tard. El Sant Cugat es posaria per davant, però Rubén Ruiz empataria ràpidament per situar el 2-2. Just abans del descans els locals s'han tornat avançar amb un gol inesperat pels gironins (3-2).

La segona meitat ha estat marcada per les dues targetes blaves vistes pel Palafrugell, que l'han deixat amb dos jugadors de camp. Tan punt han recuperat el quart home, els gironins han neutralitzat el marcador amb un nou gol de Guillem Ribot. A partir d'aquí, el Palafrugell ha agafat embranzida i va marcar dos gols, el primer de Xavier Aldrich, i el segon de falta directa obra de Gerard Pujol que sentenciava la final (3-5). A dotze segons pel final, el Sant Cugat ha marcat el definitu 4-5 sense temps per més.