Sarrià de Ter va prendre el testimoni de la Minicopa per acollir les dues semifinals de la primera edició d'aquest torneig. Un esdeveniment que està essent marcat pel gran ambient a les graderies, l'esportivitat entre aficions i rivals i el bon nivell de bàsquet formatiu.

Després dels partits disputats al matí, el quadre va deixar només quatre equips amb possibilitats d'endur-se la primera edició de la Minicopa. D'una banda, Stadium Casablanca i Gran Canària obrien la tarda a Sarrià per tal de disputar-se la primera de les dues places per a la gran final d'avui a la pista central de Fontajau. Un matx que es van endur les aragoneses en un final ajustat per 50-55.

Amb el Pavelló Municipal de Sarrià de Ter ple de gom a gom i amb les dues aficions animant les seves jugadores s'iniciava el duel entre el Citylift GEiEG Uni Girona infantil i l'IDK Easo SBT. Els nervis eren evidents entre les noies, en un primer quart marcat per les errades de les catalanes i basques. Els dos conjunts van deixar enrere els nervis i tensió progressivament, i l'Easo va agafar una renda de vuit punts que va augmentar fins a situar-se prop dels vint punts. Tot i així, les gironines no van deixar de lluitar fins al final davant la festa que es vivia a Sarrià. Al final, el resultat final va ser de 41-58. La decepció de les gironines era evident, contrastant amb la felicitat de l'Easo, que ho celebrava al cercle central de la pista. «La Minicopa està essent una gran experiència per a les jugadores. Teníem ganes de fer-ho bé i han disfrutat molt, llàstima de no poder accedir a la final. Tot i així elles s'ho passen bé i conviuen amb equips punters d'Espanya», assegura el tècnic gironí Eloy Acedo. Sobre el Gran Canària, rival d'avui en el partit pel tercer i quart lloc, el tècnic afegeix que «és un gran conjunt i físicament molt potent, però no tenim la pressió de les semifinals», assegura.