El Multiópticas CB Salt han sumat la setena victòria consecutiva i els d'Oriol Verdés fa més de tres mesos que no perden com a local. Davant l'Arenys, els verd-i-negres no han tingut un partit fàcil, amb un primer quart igualat on els visitants han començat dominant.

El segon període, els visitants han fet un parcial de 0-14 que situava el Salt setze punts per sota, però els gironins han sabut mantenir-se vius en el partit i remuntar la diferència just abans del descans. A la mitja part el resultat era de 29-38.

Una millora en la intensitat defensiva i l'encert ofensiu ha permès al Salt obtenir un parcial de 19-4 al tercer quart que els situava per damunt. A partir d'aquí, els gironins han aguantat la renta per sumar un nou triomf, el sisè consecutiu com a local i el setè en els darrers set partits.

Derrota del Quart a les Illes

Per la seva part, el Quart-Germans Cruz ha encaixat la quarta derrota del curs a les Illes Balears, davant el Palma (76-72). Un matx en el qual els locals han fet una bona la sortida en el partit, en la qual han agafat una renta de deu punts.

Els d'Albert Brea han retallat la diferència però no suficient per tal de capgirar el marcador. Amb aquesta derrota, el Quart perd el liderat, que passa en mans del CB Mollet.