Després de les victòries a casa davant del Cerdanyola i al Municipal de Nou Barris enfront de la Muntanyesa, La Jonquera va perdre a casa davant d'un bon Terrassa. Els d'Àxel Vizuete van mostrar l'entrega a què ens tenen acostumats durant tota la temporada, però la falta de gol va impedir que poguessin puntuar davant d'un rival que, amb la victòria, se situa a només tres punts de les posicions de play-off.

La primera meitat va tenir color vermell. Durant la primera mitja hora el Terrassa va dominar la possessió de l'esfèrica i va tenir més arribades de perill que els locals. Als 10 minuts Raíllo va enviar la pilota a fora per ben poc i 5 minuts més tard, va ser Raúl Torres qui va posar a prova a Toni Montero en un potent llançament de falta. La reacció local va arribar en l'últim quart d'hora de la primera meitat. Dues faltes a prop de l'àrea vallesenca van obligar Ortega a intervenir abans d'arribar al descans.

Només arrencar la represa va arribar el gol de la derrota. Un córner llançat per Raúl Torres, en el qual probablement Toni Montero va ser objecte de falta, va acabar al fons de la porteria local. Com a conseqüència del gol, el Terrassa va fer un pas enrere i es va tancar per defensar el resultat. Àxel Vizuete va reaccionar donant entrada a Vergara i Isma per revertir la situació. Els altempordanesos van tenir més la pilota i van gaudir d'aproximacions durant el que restava de partit, però en cap moment van tenir cap ocasió clara de gol. Els xuts no trobaven porteria i sortien desviats i les centrades no acabaven en rematades. Isma va reclamar penal en una topada, però el col·legiat no el va assenyalar. De nou la falta de pólvora a dalt (només han marcat 12 gols en tota la temporada) va fer que els jonquerencs es quedessin una jornada més sense marcar.

Malgrat la derrota, la Jonquera es manté tretzè, ara a 6 punts del Castelldefels, que és qui ocupa el tall del descens.

Els verds intentaran refer-se la propera jornada visitant el Municipal de Narcís Sala per enfrontar-se al Sant Andreu, abans de disputar el partit ajornat davant del Figueres el proper 1 de març.