El Manchester City es va imposar al Mònaco (5-3) en un partit boig, amb cinc gols a la segona meitat, i va fer un pas important cap als quarts de final de la Lliga de Campions. El Mònaco, que fa dues temporades va assaltar l'Emirates Stadium de l'Arsenal, va obligar el conjunt de Pep Guardiola a remuntar en dues ocasions, en uns segons 45 minuts magistrals, i podria haver-se emportat el triomf si no fos pels recurrents errors defensius en els últims minuts del partit.

Com es podia esperar, Pep Guardiola va fer rotacions respecte a l'onze que no va passar de l'empat 0-0 amb el Huddersfield en la FA Cup, i només Agüero, Fernandinho, Otamendi i Stones es van mantenir en l'alineació titular. El tècnic espanyol va apostar per l'argentí Caballero en lloc del xilè Bravo, titular a la Copa, però relegat a la banqueta en els últims partits.

Després d'un primer temps en el qual els visitants van remuntar el gol inicial del City, el partit va embogir a la represa, principalment després que un pletòric Falcao fallés un penal al minut 48. En la doble remuntada va tenir especial protagonisme el davanter argentí Agüero, que va fer dos gols i va ser un malson per als visitants. En tot cas, van ser les errades defensives les que van condemnar el Mònaco, especialment en els minuts finals del matx, ja amb els dos equips cansats.

Un gran partit del francès Kevin Gameiro i quatre gols, un seu, un de Saúl Ñíguez, un d'Antoine Griezmann i un de Fernando Torres, van propulsar l'Atlètic de Madrid en la seva eliminatòria contra el Bayer Leverkusen, ja gairebé sentenciada pel desplegament ofensiu de l'equip matalasser. El seu atac, liderat per Gameiro, va ser imparable per al conjunt alemany i el resultat final, un 2-4, és molt bo, amb la tornada pendent al Vicente Calderón, però, alhora va poder ser fins i tot millor, per ambició, ocasions i futbol d'un Atlètic que ho va tenir tot per golejar, però que va concedir dos gols per errades defensives. El pla de l'Atlètic va sortir perfecte, combatent les virtuts del seu rival, el robatori de pilota al mig i el contraatac, amb les mateixes qualitats però amb molta més determinació.