El Sevilla, que va ser molt superior al seu rival, sobretot a la primera part, només va treure de renda un 2-1, un escàs i perillós avantatge per a la tornada de Leicester en l'intent d'accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. Els sevillistes es van relaxar en excés a la segona meitat, potser pel desgast físic de la primera i pel fet d'haver-se mostrar-se molt superiors als anglesos, però un gol de Jamie Vardy omple la tornada d'incertesa. Els locals van sortir forts, amb un plantejament ofensiu en què Correa va tenir l'oportunitat de ser titular com a home més avançat al costat del montenegrí Stevan Jovetic, un dels fitxatges d'hivern. Precisament Correa va desaprofitar un penal als 16 minuts que li havien fet a ell mateix, però el Sevilla no va notar el cop i es va avançar gràcies a Sarabia, i va disposar de diverses ocasions per ampliar l'avantatge. A la represa, després de posar l'eliminatòria molt a favor gràcies a Correa, els locals es van relaxar en excés i van permetre el gol visitant.