El Lloret ha plantat cara aquesta tarda al Liceo però ha acabat eliminat de la Copa del Rei en els quarts de final. L'equip selvatà es centrarà a partir d'ara en l'OK Lliga, on té el repte d'acabar d'assegurar la permanència. Avui els dos gols de Josep Lamas i el de Marc Coy han acabat siguent insalvables per a un equip gironí que ha pogut entrar al partit gràcies a Marc Grau, autor del 2-1.

Ja ho havia advertit Manolo Barceló en la prèvia: el Lloret segurament era un dels equips més modestos d'aquesta Copa, però no per això havia anat a Alcobendas, seu de la competició, a passar l'estona. La sortida dels selvatans ha sigut elèctrica i han gaudit d'una ocasió molt bona d'inici, però la bola de Marc Grau s'ha estavellat al pal. Qui no ha perdonat, en canvi, ha sigut Josep Lamas, que ha fet l'1-0 amb un gran xut des de fora l'àrea. Abans del descans, Marc Coy ha fet el segon del conjunt gallec gairebé des del mig del camp.

La segona part ha començat amb una gran ocasió de Coy, que s'ha estavellat al pal. Del que hauria pogut ser el 3-0 s'ha passat al 2-1 amb el gol de Marc Grau, en una excel·lent acció individual a l'àrea. El Lloret entrava al partit amb 20 minuts de joc per davant. Una falta directa de Farré frenada pel porter del Liceo, Malián, hauria pogut ser l'empat a dos. Però la igualada no ha arribat i, finalment, ha sigut Josep Lamas el qui ha superat Ferran Serra per establir el 3-1 definitiu i dur el conjunt gallec a les semifinals de demà.