Victòria de prestigi del Figueres a Vilatenim per confirmar el bon moment de forma en el que es troba l'equip a aquestes alçades de la competició. Ahir, l'Ascó va caure a l'entremat defensiu dels gironins, que van aprofitar una fuetada de Ferrón a l'inici de la segona meitat per trencar un partit complicat i exigent davant el quart classificat de la categoria.

El primer quart d'hora de partit va ser per al conjunt local, que va dominar a un rival que va igualar i fins i tot va portar el pes del partit a partir del minut 20. L'Ascó, entrenat per Santi Castillejo, compta amb jugadors molt ofensius a la plantilla que el Figueres, una jornada més, va saber neutralitzar demostrant el seu bon estat de forma en àmbit defensiu que està mostrant en les últimes jornades.

A la segona part el partit es va trencar amb el gol de Ferrón (min. 56). Després d'una bona jugada individual de Maik Molist, la pilota va acabar als peus de Ferrón, qui després de desfer-se del seu marcador va xutar la pilota al fons de la xarxa per obrir el marcador de l'estadi. Un gol que va venir molt bé al Figueres, que va créixer en el partit i va ser superior que el seu rival, incapaç d'arribar amb perill a la porteria defensada per Gallego.

A poc menys d'un quart d'hora pel final, al minut 76, va ser el defensa central Sergi Romero qui va anotar la sentència després d'aprofitar una sèrie de rebots a una jugada de pilota aturada per marcar gol. Era el segon i si la primera diana havia fet mal a l'Ascó, el gol de Romero va aplanar encara més el camí de la Unió cap a la victòria. Des d'aleshores i fins al final del matx, els de Chicho no van patir i fins i tot Moha hagués pogut anotar el tercer gol.

Ja són set partits consecutius els que acumula sense perdre el Figueres, que segueix imbatut aquest 2017. Dues victòries i cinc empats que deixen els gironins amb 35 punts a la classificació.