Vila-real i Reial Madrid juguen aquest vespre a l'estadi de La Ceràmica un partit en què l'equip de casa se centrarà a la Lliga després de la seva eliminació europea, mentre que el líder no pot fallar després de la derrota de dimecres a Mestalla, per no desaprofitar el seu avantatge a la classificació. L'objectiu dels locals és tornar a Europa al final d'aquest campionat i el de l'equip madrileny tornar a distanciar-se dels seus perseguidors amb el coixí que suposa la possibilitat de sumar en el partit pendent, el que ha de jugar a Vigo davant el Celta.

Per al Vila-real és fonamental recuperar la confiança de la seva afició, ja que l'equip ha reflectit la seva irregularitat amb els últims resultats i prova d'això és que ve de caure amb estrèpit a Europa davant el Roma, però va ser capaç de guanyar a Anoeta a la Reial Societat, un rival que el precedeix a la taula. Una de les claus de la trobada serà el cansament, que en el cas del Vila-real pot no ser tan alt com en el rival, ja que la pràctica totalitat dels seus titulars no van jugar aquest dijous a Roma a l'estar l'eliminatòria europea decidida des de l'anada.

Zidane podria tornar a comptar avui amb Pepe, per substituir el lesionat Varane. Al lateral esquerre tot indica al fet que Marcelo podrà jugar després d'acabar amb molèsties contra el València. Si Zidane decideix no córrer riscos, seria Nacho Fernández l'elegit.