El Quart-Germans Cruz va obtenir la catorzena victòria del curs en imposar-se per 89-82 al Castelldefels en un partit marcat per la igualtat entre els dos conjunts tot i que els gironins van dominar el marcador en tot moment.

Els homes d'Albert Brea van obtenir una renda superior als deu punts al descans (51-38) que es va veure reduïda a la represa, de manera que el Quart acabava el tercer quart amb vuit punts de renda (63-55).

Els gironins estaven decidits a obtenir un nou triomf per refer-se de l'ensopegada patida en la darrera jornada. D'aquesta manera, en un últim quart d'allò més igualat, el Quart va poder aguntar l'avantatge en el marcador i certificar així un important triomf per recuperar sensacions i mantenir-se a la part alta de la classificació.

Eric Jimenez va ser l'home més destacat del conjunt gironí en un partit en què fins a cinc jugadors del Quart van superar els deu punts. La propera jornada els d'Albert Brea rebran Mollet, rival directe a la part alta de la classificació.

El Multiópticas CB Salt va sumar una nova victòria, la vuitena de forma consecutiva i allarga el seu gran moment de forma. Els gironins van guanyar a la pista del Collblanc en un matx en què els d'Oriol Verdés es van trobar ben aviat amb un avantatge de punts al marcador.

La intensitat dels saltencs no va disminuir i això els va permetre marxar al descans amb una renda de vint punts (21-41). A la represa, els barcelonins van baixar d'aquesta barrera, però ràpidament els verd-i-negres van augmentar la intensitat en defensa en un període marcat per la baixa anotació dels dos conjunts. Al darrer període el Multiópticas CB Salt va poder ampliar la diferència final en trenta punts. Amb aquesta victòria el Salt i la derrota del Calvià, proper rival dels gironins, la setmana vinent els d'Oriol Verdés podrien escalar una posició més a la taula.