El Consell d'Administració de l'Almeria va decidir ahir destituir Fernando Soriano com a entrendor del primer equip andalús a causa dels mals resultats, confirmats amb la derrota a casa contra l'UCAM de Múrcia (2-3).

El tècnic aragonès va començar la temporada al capdavant de la banqueta de l'Almeria, actual cuer de Segona A amb 25 punts després d'haver guanyat només un partit dels últims nou disputats. Soriano es va fer càrrec de l'equip al final de l'última temporada, en passar de ser jugador a ocupar el càrrec d'entrenador a falta de quatre jornades en substitució de l'argentí Néstor Gorosito, i llavors va aconseguir salvar-se del descens després de guanyar dos partits a casa i empatar els altres dos fora. De moment no s'ha anunciat qui es farà càrrec de forma provisional l'equip fins a la contractació d'un nou tècnic.

Qui també podria ser destituït del seu càrrec com a entrenador en les properes hores és Raül Agné al Saragossa. L'ex del Girona va veure com el seu equip perdia davant el Nàstic (1-2) a La Romareda, i queda molt debilitat. Tot i això, al final del partit, el missatge de la directiva aragonesa va ser ratificar-lo a l'espera de prendre una decisió definitiva en les properes hores.