La Jonquera va encadenar la segona derrota consecutiva, aquesta vegada al complicat camp del Sant Andreu, després de perdre per 2 gols a 0. El partit al Narcís Sala començava amb un xut de Feixas que sortia fora, però era el conjunt barceloní el que portava el ritme i gaudia de les arribades amb més perill.

El porter jonquerenc havia d´aparèixer al minut 10 per evitar el primer gol del matx, salvant la rematada del local Noguera. Després d´aguantar els primers minuts de pressió i ocasions del Sant Andreu, el conjunt d´Axel Vizuete va aconseguir igualar més l´enfrontament allunyant els rivals de la seva àrea. No obstant això, la pilota seguia sent local i els fronterers no aconseguien arribar ni generar sensació de perill a la porteria defensada per Priego. A la segona meitat, el partit s´ha torçat quan Sekou, que podria estar en posició de fora de joc, ha obert la llauna després de superar a Montero en un u contra u. Era al minut 64 de partit i la segona meitat, tot i que La Jonquera havia sortit bé i no estava patint, la tònica era igual en atac: el Sant Andreu més contundent i els gironins, sense recursos.

Pocs minuts després, Luismi sentenciava el partit en una jugada pràcticament calcada al primer gol, i superava a Montero per condemnar La Jonquera a encaixar la segona derrota consecutiva. Els jonquerencs es van queixar d´una caiguda d´Isma que l´àrbitre va concedir com a falta, quan aquesta va ser dins l´àrea.

Al final, derrota al camp del Sant Andreu per als jonquerencs, que tanquen la jornada amb 30 punts, quatre més que les places de descens. Els de Vizuete ja preparen el partit pendent de dimecres davant el Figueres.