L'Olot va aconseguir la victòria en la seva visita al Cerdanyola (0-2) i segueix al capdavant de la classificació de Tercera, amb quatre punts d´avantatge respecte al Peralada però amb una jornada menys. Marc Mas, amb un doblet, va ser l'autor dels gols dels de la Garrotxa, que van aconseguir deixar la porteria zero en un partit molt físic i intens. De retruc i encara que ja virtualment ja la tinguessin, els olotins van assegurar la salvació matemàtica a la categoria.

El Cerdanyola, immers en la lluita per la salvació, va fer el seu futbol durant tot el partit, buscant el joc directe constantment, amb Elhadji com a referència en atac, però la defensa olotina va ser molt expeditiva i va concedir molt poques oportunitats al Cerdanyola. En canvi, a la porteria local, l'Olot es va mostrar molt contundent a la primera arribada que va tenir. Al minut 13 de partit, Marc Mas va enviar la pilota al fons de la xarxa després d'una magnífica volea, que venia precedida d'una jugada en un servei de banda. El fet de posar-se tan aviat per davant al marcador va ser molt important per a l'equip de Ramon Maria Calderé, que va destacar amb aquesta renda a l'electrònic fins al final de l'enfrontament. El gol va deixar estabornit el Cerdanyola, que va veure com els garrotxins posaven setge a la seva porteria. Encara abans del descans, Kike, Sergio Álvarez, però sobretot Èric, van tenir les millors oportunitats per ampliar l'avantatge.

Ja en la segona meitat, el Cerdanyola es va quedar amb un home menys per l´expulsió de Daisuke i va intentar fer mal amb pilotades cap al corpulent davanter Elhadji, el jugador que va intentar crear més perill a Xavier Ginard. Els segons 45 minuts van servir a l'Olot per administrar el resultat des de la paciència per arribar a la porteria contrària i el rigor defensiu. Fruit d'això, els minuts passaven i tot i que el marcador estava ajustat, els de Calderé no van passar per cap mal tràngol fins a l'últim minut. El local Dani Martí va estavellar la pilota al pal en una acció que hauria pogut canviar el signe del matx. No va ser així i un minut després i per evitar més patiments, Marc Mas va fer el segon gol del matí (el seu 25è de la lliga) després d'aprofitar una passada d'Hèctor Simon.