La primera de les dues sortides davant dos equips situats en zona de descens va acabar amb derrota. Els de Mármol s'enfrontaven a un equip que tenia l'al·licient de guanyar perquè aquest resultat els permetia, com així va succeir, abandonar la zona de descens. El Palamós va jugar una molt bona primera meitat, tenint el control i domini de la situació i només faltava traduir la major presència en atac en gols. Qui perdona ho acaba pagant. Els gironins, amb un Jaume Duran omnipresent, un Cornellà com a complement del banyolí i un Agi incisiu i sempre perillós, sovintejaven l'àrea de Manu Martín amb regularitat però poca punteria. Els palamosins marxaven al descans amb la sensació que ho havien fet tot bé menys en la definició.

Als nou minuts de la represa, Sergi Moreno va definir a la perfecció davant Manzano per marcar el primer. Instants després el Palamós va empatar el partit, però, l'1 a 1 de Marc Bonaventura no va pujar a l'electrònic perquè el col·legiat el va anul·lar per fora de joc. Aquesta jugada va fer mal als palamosins, que van veure com el conjunt local sentenciava amb un gol de Toti (min. 87