La Jonquera i Figueres van empatar sense gols en el derbi que no s'havia pogut jugar, per culpa de la pluja, i ahir al vespre va servir perquè els locals sumessin un punt més de marge respecte als equips de baix i els locals continuïn sense conèixer la derrota aquest any 2017. Els dos equips van tenir les seves oportunitat per marcar, però Toni Montero i Martí Bartrina, ahir titular amb el Figueres, van saber mantenir a zero la seva porteria. Aleix Feixas i Zou, només de començar, per als locals; i Xavi Ferrón, que es va queda sol davant de Toni Montero en el minut 10 van tenir les primeres oportunitats per als dos equips. Zou va tornar a fregar l'1-0 abans del descans, però va xutar fluix a les mans Bartrina. Després de la represa, Toni Montero va desbaratar un parell d'oportunitats visitants i va veure com Javi Revert, que havia entrat poc abans, rematava fora per poc. En canvi, per als locals la més clara va ser la Jorge Calvo a manca de sis minuts per acabar. Cap va entrar i l'empat es va mantenir inalterable fins al final.