La nova presidenta del CN Olot, Gemma Soy, aposta per remodelar i ampliar les instal·lacions del club com a principal repte de futur. En una carta adreçada als socis, Soy escriu que "tenim endegats nombrosos reptes i projectes esportius i socials que fan més necessària que mai la vostra participació activa, ja sigui col·laborant en l'organització d'esdeveniments o amb la vostra participació en el que ha de ser el CN Olot del present i del futur". I en aquest sentit destaca que d'"entre tots els projectes esportius i socials, en tenim un d'especialment important per al futur del Club: la reforma de la part més antiga de les instal·lacions, que ara té més de 50 anys. És innegable que el futur demana poder realitzar aquest pas endavant. Remodelar i ampliar el club és del tot necessari, i una immensa majoria de socis així ho enteneu. Ho volem fer amb la vostra implicació i participació".

D'aquesta manera la nova presidenta, que relleva en el càrrec l'històric Gaspar Senis, anuncia que "en pocs dies, iniciarem un procés participatiu en el qual hem estat treballant en els darrers mesos, per aconseguir que tots els socis us sentiu escoltats i implicats. Només remodelant les instal·lacions i adequant-les a les necessitats actuals obtindrem un club de futur on poder oferir activitats i espais adequats a tota la massa social". D'aquí en sortirà una nova proposta per traslladar a l'assemblea.

Un altre dels objectius que es proposa Gemma Soy és "engrescar més que mai a tots els socis a participar activament en la vida social, esportiva i organitzativa del Club. Per aquest motiu estem treballant de valent, conjuntament amb professionals i diversos grups socials, per ampliar els canals de participació, informació i comunicació, i per aconseguir fer més àgil i fluïda aquesta participació".

L'octubre passat els socis van rebutjar el projecte de reforma que la junta d'aquell moment va proposar perquè tot i que un 59'7% dels votants hi va donar suport, calia arribar al 67% (dues terceres parts) perquè així ho marquen els estatuts a l'hora d'aprovar temes de gran transcendència.