El Reial Madrid, tot i intentar-ho fins a l´últim moment, va cedir el primer lloc de la classificació després d´empatar contra un Las Palmas que guanyava per 1-3 a falta de només cinc minuts pel temps de descompte. Un doblet de Cristiano Ronaldo va permetre maquillar el resultat però no pas evitar caure a la segona plaça.

Elèctric va començar el partit del Bernabéu, amb un gol anul·lat a Morata per fora de joc i amb Isco fent pujar el primer al marcador als 8 minuts. Sense temps per reaccionar, Tana va treure´s del barret una excel·lent jugada per equilibrar de nou la balança només un parell de minuts després. Arriscava molt el Las Palmas amb una defensa avançada i això li va costar més d´un ensurt a l´equip de Quique Setién, que hauria pogut encaixar el 2-1 si l´àrbitre no hagués invalidat un nou gol de Morata, instants després.

El partit, força equilibrat fins llavors, va canviar per complet al minut 47, quan Gareth Bale va perdre els papers i va ser expulsat al veure dues targetes en un moment al donar una puntada de peu i una empenta a Viera. La superioritat numèrica la va aprofitar el Las Palmas, que va fer dos gols en pocs minuts. Unes mans de Ramos a l´interior de l´àrea van ser castigaes amb penal i Viera no va fallar des dels onze metres. Poc després, Boateng s´encarregava de fer pujar l´1-3 al marcador, quan encara quedava mitja hora pel final.

El Madrid es va encallar i Zidane va optar per cremar totes les naus donant entrada a Lucas Vázquez, Benzema i James. L´experiment va funcionar i a falta de cinc minuts, Cristiano va escurçar distàncies des del punt de penal i ja al llindar del descompte, de cap, feia pujar l´empat al marcador. ddg madrid