El regatista argentí Santi Lange, medalla d'or en els Jocs de Rio, i el jugador de futbol americà Rob Gronkowski, campió de la Super Bowl amb New England Patriots, van ser les il·lustres visites de l'entrenament de recuperació del Barcelona d'ahir.

L'equip es va tornar a exercitar després de la golejada davant l'Sporting de Gijón, un 6-1 que combinat amb l'empat del Reial Madrid l'han alçat al lideratge de Primera. L'equip tornarà a jugar demà, de nou al Camp Nou, front al Celta de Vigo (20.45).

A l'entrenament d'ahir, el primer després que Luis Enrique hagi anunciat la seva marxa al final de la temporada, hi van anar fins a set jugadors del filial blaugrana: Marlon Santos, Carbonell, Aleñá, Kaptoum, Paik, Marc Cardona i el gironí Gumbau.

Però més enllà del futbol, ahir el protagonisme va recaure en altres dos esportistes. Un d'ells és Santi Lange, un regatista argentí que va guanyar la medalla d'or en els Jocs Olímpics de Rio 2016.

Lange es va saludar amb els seus compatriotes Leo Messi i Javier Mascherano. L'argentí, de 55 anys i guanyador prèviament de dues medalles de bronze en altres Jocs, va superar un càncer de pulmó el 2015 abans d'aconseguir el seu èxit més important en l'àmbit esportiu.

També va ser present a l'entrenament Rob Gronkowski, el jugador dels New England Patriots de futbol americà. El nord-americà, que es va proclamar campió de l'última Super Bowl amb el seu equip, va assistir aquest dimecres al Camp Nou per presenciar des de la Llotja President Suñol el partit contra l'Sporting.