Olot és, segurament, l'equip de Tercera que més públic posa al seu estadi. Cada quinze dies, prop de 1.500 persones es reuneixen al Municipal per animar els jugadors de Calderé en el seu camí per recuperar la Segona B. Fa temps, però, que la directiva treballa per fer créixer encara més la massa social. El projecte per donar a conèixer els valors del club i apropar el futbol als nens va arrencar amb les visites als centres educatius de la ciutat, que ara també s'ha obert a tota la comarca. Així la mainada pot preguntar directament als futbolistes per la seva carrera, per la dieta i hàbits que han de seguir o per la seva experiència esportiva. L'objectiu? Fer crèixer el sentiment de l'Olot per tota la Garrotxa.

Les sortides d'aquesta temporada han estat a l'escola La Bòbila de les Preses (amb Kike Sánchez, Sergio Álvarez i Xavi Ginard); l'escola Cor de Maria d'Olot (amb David Escudero, Xavi Ginard i Uri Santos); CEIP Sant Cristòfol de les Planes d'Hostoles (amb Jose Martínez i Marc Mas) i l'escola Verntallat de Sant Privat d'en Bas (amb Èric Vilanova i Lluís Micaló)

Però hi ha més. L'Olot, a banda de fer Garrotxa a les escoles, també convida clubs de la comarca a l'Estadi per gaudir dels partits de lliga de Tercera Divisió: CEF Boscdetosca, UE Castellfollit, Joventut Sant Pere Màrtir, AE La Canya, CF Les Planes, CF Les Preses són només alguns dels que ja han pogut enganxar-se a la iniciativa del líder de la categoria. Aquest diumenge l'Olot farà campanya pel futbol femení amb el CE Sant Esteve d'en Bas i el CF Vall d'en Bas. Totes les dones podran entrar de franc al partit contra el Montañesa (16.30) aprofitant la proximitat amb el Dia Internacial de la Dona (8 de març),

Aquesta temporada l'Olot també ha convidat altres esportistes o clubs de la comarca per homenatjar la seva trajectòria. És el cas de Marià Clavell (horseball), Xevi Buch (àrbitre waterpolo), Jordi Jou (entrenador waterpolo), Blai Mallarach (jugador waterpolo) i el CPA Olot (campiones del món).