Punt i final al Campionat d'Espanya de Grups-Show de patinatge artístic. La competició, que va arrencar a Lleida ahir amb els Grans, ha acabat avui amb les actuacions dels Petits en un pavelló de Barris Nord que ha tornat a vibrar amb el millor patinatge estatal.

En aquesta ocasió, el PA Maçanet amb el seu "Try again?" s'ha convertit en el nou campió després d'una fantàstica actuació. Les catalanes han obtingut un 90,1 de puntuació. Els ha seguit de prop el CPA Tona amb el seu "Infàmia", que els ha valgut per sumar 87 de puntuació i penjar-se la plata. Finalment, el CPA Gondomar ha tancat el podi amb una puntuació de 86,2 gràcies al seu "Ànima torera".

El Campionat d'Espanya de patinatge es tanca amb una gran actuació dels equips gironins: dissabte el CPA Olot era campió i el CPA Girona, subcampió, en grups grans, gràcies als discs "Sóc innocent" i "Esclaus de la riquesa", respectivament. Avui l'èxit se l'ha endut el PA Maçanet. En grups petits també hi competien el Cassanenc, que ha sigut vuitè, i el PA Figueres, novè.