El PA Maçanet es va adjudicar ahir el Campionat d'Espanya de patinatge en la modalitat de grups de xou petits. La competició, que va arrencar a Lleida dissabte amb els grans, es va tancar ahir amb les actuacions dels petits en un pavelló de Barris Nord que va tornar a vibrar amb el millor patinatge estatal. Aquest Campionat d'Espanya ha tornat a posar de manifest el gran moment de forma del patinatge gironí: si dissabte triomfaven el CPA Olot (campió) i el CPA Girona (subcampió) en grups grans, ahir l'èxit se'l va apuntar l'equip selvatà, que està protagonitzant un 2017 brillant després de les seves victòries al campionat territorial de Girona i al català disputats a Fontajau.

En aquesta ocasió, el PA Maçanet amb el seu Try again? es va convertir en el nou campió després d'una fantàstica actuació. Les gironines van obtenir un 90,1 de puntuació. Els va seguir de prop el CPA Tona amb el seu Infàmia, que els va valer per sumar 87 de puntuació i penjar-se la plata. Finalment, el CPA Gondomar va tancar el podi amb una puntuació de 86,2 gràcies al seu Ànima torera. El triomf de l'equip dirigit per Sandra Casadevall és una demostració més del gran treball i del bon moment de forma que viu el patinatge gironí.

El Campionat d'Espanya de patinatge es tanca amb una gran actuació dels gironins: dissabte el CPA Olot era campió i el CPA Girona, subcampió, en grups grans, gràcies als discs Sóc innocent i Esclaus de la riquesa, respectivament. Ahir l'èxit era pel PA Maçanet. En grups petits també hi competien el Cassanenc, que va ser vuitè, i el PA Figueres, novè.

Després d'un dolorós any sabàtic, el xou del Patinatge Artístic Maçanet ha tornat amb molta força i amb més il·lusió que mai i en una modalitat diferent, la dels grups petits. Segons s'explica al web del club, «la coreografia plantejada per aquesta temporada tracta sobre la constància, la determinació i la voluntat de lluitar tot el que faci falta per aconseguir allò que volem». Try again? escenifica dues partides d'un videojoc. En la primera, el jugador no aconsegueix superar els obstacles i té dues opcions: rendir-se o tornar a intentar-ho. El jugador tria la segona opció, amb l'experiència que ha aconseguit en la primera partida aconsegueix guanyar-la, però passa de nivell i, per tant, el joc continua.