El Peralada va empatar ahir a casa davant el Sant Andreu (0-0), en un partit on va sumar un punt però va perdre Forgas per lesió. El desencert de cara a la porteria contrària va ser protagonista en un partit amb arribades clares de perill a totes dues àrees que cap futbolista va saber materialitzar.

Els empordanesos, que arribaven al duel en una bona dinàmica de resultats, sabien de la dificultat del partit perquè el rival també necessitava els tres punts per seguir la seva lluita per entrar a la zona de promoció d'ascens. El partit va ser molt elèctric en el transcurs dels 90 minuts però els dos equips van estar poc encertats de cara a la porteria contrària. En els primers minuts de l'enfrontament, va ser Ernest Forgas, davanter del Peralada, qui més activitat va mostrar. Als cinc minuts ja va fer la primera rematada, desviada, però al quart d'hora va tenir una de les millors oportunitats del partit. Després de marxar molt bé del central, no va saber definir en un u contra u davant Segovia, que va evitar el primer gol de la matinal. Poc després, al minut 35, arribava la pitjor notícia del duel. Forgas va caure malament sobre el terreny de joc i es va fer una luxació a l'espatlla esquerra que el pot tenir un mes apartat dels terrenys de joc. Un contratemps important per a Arnau Sala, que no disposa de cap altre davanter pur a la plantilla.

Responia en atac el Sant Andreu, amb dues arribades d'Arjona i de Sekou que no van causar problemes majors a Gianni, que va tenir més feina en el segon temps. De fet, les millors arribades de la primera part van ser per al Peralada. Boniquet va estar a punt d'anotar però li van faltar uns centímetres per rematar a plaer una centrada lateral.

Ja a la represa, la tònica del partit va seguir igual encara que el duel es va anivellar més. El Sant Andreu anava fent passes endavant i Gianni va tenir més feina sota pals, sobretot salvant l'empat després d'un xut a boca de canó de Sekou. El mateix davanter andreuenc va tenir una altra bona ocasió que no va saber finalitzar.

El partit va acabar amb l'empat inicial, que no deixa content cap dels dos equips. El Peralada queda a la segona posició i el proper diumenge visitaran el Granollers.