La 65ena edició del Ral·li Moritz Costa Brava, que es disputarà els dies 24 i 25 de març amb Girona com a epicentre, ja té 140 inscrits, a falta d'una setmana pel tancament del termini. Segons l'organització, la meitat d'aquests participants són estrangers i repartits en les categories Velocitat, Regularitat i Legend. La prova permetrà veure en acció Lancia Stratos, Lancia Rally 037 (3 unitats de cada model) i Lancia Delta, Audi Quattro S1, Ford Sierra RS Cosworth, Alpine-Renault A110 1600, BMW M3, Ford Escort RS, Porsche 911 i 914, Opel Ascona 400, Talbot Sunbeam Lotus, Alfa Romeo GTAm, entre d'altres.

El cartell de pilots també és espectacular: hi seran Tony Carello (guanyador del Ral·li Costa Brava 1978), Erik Comas, Christophe Vaison, Valter Ch Jensen, Ernie Graham, Serge Cazaux, Mats Myrsell, Karl Wagner, Richard Hall, Jorge Pérez Companc, entre d´altres, com a estrangers més destacats, i també Daniel Alonso, Cele Foncueva, Miguel Otegui, José Pujol (amb un Lancia 037 exCarlo Capone), Francesc Gutiérrez i Gonçal Ambit formant la nòmina d'espanyols.

Els organitzadors, Rallyclassics, han hagut de fer algunes modificacions a l'itinerari inicial. L'Ajuntament de Girona cedirà més espai per al parc tancat de La Copa, es crearà una nova zona d'assistència més àmplia a Domeny-Fontajau i també un nou espai per al podi a l'Avinguda Ramon Folch. La massiva participació també obligarà a fer tres trams el divendres: Santa Coloma-Cladells, Sant Hilari-Osor i Els Àngels.