La Federació Catalana de Futbol s'ha reunit aquest migdia amb representants del Girona i del Nàstic, els dos finalistes de la Copa Catalunya. La trobada ha servit per fixar la seu i la data de la final: serà el proper dimarts 28 de març, a les 19.00, al camp de l'Olot. L'escenari del partit s'ha escollit per sorteig. La delegació de Girona proposava Olot, mentre que des de Tarragona es volia dur el partit a Ascó.

La final de la Copa Catalunya arribarà pel Girona en un tram de calendari de lliga vital. L'equip de Machín vindrà de visitar el camp de l'Oviedo, un rival directe en la cursa per l'ascens directe, i aquella mateixa setmana rebrà el Rayo a l'estadi en un horari i dia encara per concretar.

D'altra banda el Girona s'ha entrenat aquest matí a l'estadi de Montilivi amb la vista posada al partit de diumenge a Reus. La sessió ha acabat amb un partidet, amb el camp reduït, per assajar diversos aspectes del joc. L'equip tornarà a la feina demà a Vilablareix i, posteriorment, Pablo Machín compareixerà en la roda de premsa prèvia a la jornada.