El Llagostera respira després de doblegar per la mínima aquesta tarda el Gavà a Palamós en un duel que s'ha resol gràcies a una genialitat de Manel a pocs minut pel final.

Era un partit clau, gairebé caixa o faixa per als gironins que, gràcies al triomf contra un rival directe, surten del descens. Els nervis i la por de fer un mal pas han estat la tònica general d'un partit en què els blaugrana han gaudit de les millors ocasions. Tot i això, el Gavà no s'ha arronsat i ha posat la por al cos més d'una vegada a Moragón.

El gol del triomf ha arribat al minut 83 quan després d'una discreta segona part on el Gavà semblava fer un pas endavant, Manel s'ha inventat una jugada individual espectacular que ha culminat amb una vaselina per sobre de Craviotto.

El gol ha alliberat els gironins i ensorrat els barcelonins en uns últims minuts on s'ha jugat ben poc. Amb la victòria, el Llagostera surt del descens directe i, depenent dels resultats de demà, com a molt podria caure a la plaça de promoció de descens.