Adel Mechaal i Trihas Gebre, campions d'Espanya el passat diumenge a Gijón, lideren la selecció espanyola que competirà el proper 26 de març a Kampala (Uganda) als Mundials de Cros. D'aquesta manera l'atleta de Palamós continua en el primer pla mediàtic aquest any gràcies als seus bons resultats, que varen iniciar-se amb la seva victòria a l'Europeu de pista coberta en la prova de 3.000 metres. El palamosí pot competir gràcies a la suspensió cautelar de la seva sanció per haver-se saltat tres controls antidopatge. El TAS haurà de pronunciar-se en les pròximes setmanes sobre si el càstig queda anul·lat o, finalment, ha de complir una sanció que el deixaria sense competir fins a finals d'aquest any.

Al costat de Mechaal hi figuren en la selecció masculina José Espanya, Sergio Sánchez, en el seu retorn a la selecció espanyola després de gairebé quatre anys, Fernando Carro i Ricardo Serrano; mentre que el conjunt femení correran Gebre, Ana Lozano, Teresa Urbina, Irene Pelayo i Azucena Díaz.

En la prova junior també hi prendrà part Said Mechaal, germà d'Adel, que ha estat inclòs a la llista per Ramón Cid, el director tècnic de la RFEA, gràcies a la seva progressió i bons resultats.