El Leicester City va despertar al King Power Stadium un erràtic i irreconeixible Sevilla del seu somni europeu (2-0) i el va fer fora sense miraments de la Lliga de Campions a vuitens de final. El conjunt entrenat per Jorge Sampaoli, que arribava amb un avantatge de 2-1 de l'anada, afrontava el repte, després de dues ensopegades al campionat domèstic, davant Alabès (1-1) i Leganés (1-1), de sortir del mal moment de joc, recuperar la intensitat i segellar el pas a quarts de final de la màxima competició continental per primera vegada des de 1958.

L'inici del partit va ser d'anada i tornada, més característic de la Premier League que de la Lliga de Campions, sense centre del camp i amb excessives pilotes llargues. Després d'una sèrie d'aproximacions tímides i sense massa perill de l'equip espanyol, amb un xut de Nasri que va atrapar Schmeichel i una falta de Rami que va marxar alta, va ser el Leicester el que va colpejar primer.

De l'enèsim error de la defensa sevillista va arribar el primer gol dels Foxes, fet per Morgan, al minut 27. Van reaccionar bé els de Sampaoli, que van intentar l'empat sense encert a davant. A la represa, el tècnic visitant va provar coses noves fent entrar Mariano i Jovetic per Mercado i Sarabia, respectivament. No obstant això, no va millorar el Sevilla, encara que als set minuts de la represa va tenir una ocasió d'or amb un xut d'Escudero al travesser.

Van perdonar els visitants i van castigar de nou els de casa al minut 54. Novament, després d'una errada defensiva, Albrighton va ser el mes llest a l'àrea. El Leicester va estar a punt de sentenciar l'eliminatòria en diverses ocasions, però quan tot semblava perdut per al Sevilla, i més encara després de l'absurda expulsió de Nasri, els visitants van tenir una darrera oportunitat per mantenir-se vius a l'eliminatòria, però tal com va succeir a l'anada, els homes de Sampaoli van fallar un penal, en aquest cas N'Zonzi.