A dos minuts del final el Palamós va perdre l'ocasió de situar-se a dos punts del play-off, després de protagonitzar un bon partit al Narcís Sala en el duel ajornat de la vint-i-cinquena jornada. Tot i avançar-se al marcador, l'alegria no va ser completa perquè els quadribarrats van empatar el matx a les acaballes. Els de Mármol es van posar per davant en el marcador gràcies a un xut des de la frontal de l'àrea de Serramitja (minut 20). A partir d'aquí, el Sant Andreu va prémer l'accelerador, però es va trobar sempre amb un un immens Aleix Manzano. A l'inici de la segona meitat els visitants van estar a punt de fer el 0-2, però el xut de Medina es va estavellar al travesser (minut 50). Quan el partit agonitzava, Llamas va aprofitar una pilota morta a dins de l'àrea per empatar.