Amb 160 cotxes inscrits, el doble que l'any passat; 560 quilòmetres de recorregut amb 156 de velocitat o regularitat repartits en 11 trams; i pilots coneguts com Franços Delecour, Salvador Cañellas, Tony Carello, Mia Bardolet o Valter Jensen la seixanta-cinquena edició del Rally Moritz Costa Brava passarà a la història per ser la prova de clàssics amb una millor, i més nombrosa participació, dels que es disputen a l'estat.

El Pont de Pedra de Girona ha estat aquest migdia l'escenari d'una prova - puntuable per als Campionats de Catalunya, Espanya i Europa - i que tornarà a tenir Girona com centre neuràlgic entre divendres i dissabte de la setmana vinent. Els aparcaments de la zona de La Copa tornaran a acollir el parc tancat, però amb el doble d'espai de l'any passat per encabir els 160 cotxes, amb el podi de sortida a l'Avinguda Ramon Folch, la zona de verificacions a Fontajau i el part d'assistències a Domeny.

La primera jornada, la de divendres 24 de març, començarà a les sis de lar tarda, des del podi de sortida de l'Avinguda Ramon Folch, i els cotxes tornaran al parc tancat de La Copa al voltant de les deu de nit després d'haver completat tres trams. La segona etapa, dissabte 25 de març, constarà de vuit trams i començarà a dos quarts de nou del matí acabant al voltant de les vuit del vespre.