Arribava amb més urgències per puntuar a la cita el Girona, immers en la lluita per la permanència, però ho va acabar pagant car amb una dolenta segona part, en la que el Lloret va aconseguir capgirar el gol inicial marcant-ne fins a cinc que li van donar la victòria en el derbi provincial de l'OK Lliga.

«La primera part ha estat nostra, hem fet un gol i fins i tot hem fallat un penal», assegurava el tècnic del Girona, Ramon Benito. I és que el conjunt blanc-i-vermell es va avançar als cinc minuts gràcies a una diana de Raül Pelícano, que poc després desaprofitava un penal que hauria permès al seu equip ampliar l'avantatge. Fins al moment, el CH Lloret ho intentava amb atacs ben ordenats però no trobava el camí cap a la porteria defensada per Llaverola.

A la segona part el partit va seguir un camí totalment diferent al vist en els primers 25 minuts. El conjunt local va començar a precipitar-se i ha acabat pagant molt car el seu nerviosisme davant un Lloret molt inspirat i on va sobresortir la figura de Marc Grau, que va aconseguir marcar un hat-trick. «A la segona part hem aconseguit donar la volta a un partit on el Giron s'havia mostrat superior en el primer temps», declarava l'entrenador del Lloret, Manel Barceló.

Els de la Selva van aconseguir, en qüestió de pocs minuts, aprofitar la precipitació local per mostrar-se molt contundents en atac per marcar tres gols que, a part de capgirar el resultat, deixaven molt tocat un Girona que passava per uns moments complicats. «Amb els seus primers gols ens ha caigut el món a sobre. Ens hem precipitat i aquest és un joc que al Lloret li va bé i ho han aprofitat per marcar en les seves ocasions. No hem estat encertats», declarava Ramon Benito.

La victòria deixa el Lloret amb 25 punts a la novena posició, mentre que el Girona és tretzè amb 19 punts, fora del descens però amb els mateixos punts que el Vilafranca, el primer equip que perdria la categoria.