El Llagostera va realitzar el millor partit de la temporada amb diferència davant del líder de la categoria, l’Horta. Es va disputar un enfrontament molt físic i amb molt de ritme d’ambdós conjunts. Es va veure un matx molt igualat entre dos equips capdavanters de la categoria. Els gironins van haver d’igualar el marcador en dues ocasions. Els autors dels gols van ser Henry i Pol Tarrenchs. Gilham, l’últim fitxatge del Llagostera, va aconseguir marcar una setmana més després d’haver-se estrenat com a golejador a casa contra el Mollet, la setmana passada. La primera part va ser molt igualada i ambdós equips van intentar ser els protagonistes del joc. A la segona meitat, els visitants van plantar cara al líder, fent que els locals es tanquessin a darrere en els darrers minuts de partit. El Llagostera va tenir ocasions clares per avançar-se en els minuts finals de partit.

Ripollet-Farners

Partit que no passarà a l’història entre dos equips necessitats, el Ripollet es presentava amb nou entrenador, mentre que el Farners venia de dues derrotes seguides. Els nervis van provocar que la primera meitat es convertís en tot menys en un espectacle. L’avorriment es va propagar per la grada després que en tot el període no es veiés cap aproximació de perill. Al minut 59 els locals van tenir la primera ocasió clara, quan entre Blanquera i el pal van salvar la rematada de Poño. Al 71, la sort es va aliar amb els gironins, després que l’arbitre xiulés penal per mans d’Osuna. Coro va errar el llançament, però Joel Salas, atent al refús, va enviar la pilota al fons de la xarxa. El Ripollet ho va intentar i el Farners va gaudir d’alguna bona contra, però el marcador ja no es va moure.

GIRONA B-Sant Cugat esport

El filial del Girona va empatar ahir a casa contra el Sant Cugat. Els vallesans van ser els primers en fer pujar un gol a l’electrònic. El col·legiat va assenyalar penal després de què Lizak fes caure a un rival dins l’àrea i Rodríguez no va perdonar. A la represa els gironins van sortir amb moltes més ganes que a la primera meitat, començant a arribar a la porteria visitant, cosa que no havíen fet a la primera. Al minut 71 va arribar el gol de l’empat de la mà d’Al Rawahi. La resta del partit els locals van estar assetjant la porteria visitant amb diverses ocasions clares (pals i pilotes fora), però el resultat ja no va variar més i van haver-se de conformar amb un sol punt.